Nyårssupé 2025 meny
18.00 Välkomstbubbel, ett glas Cremont d'Alsace Rosé med Amuse - bouche ostron med champagne-yuzugelé och tångkaviar.
19.00 Nyårssupé
Förrätt: Halstrad pilgrimsmussla på blomkålscreme med brynt smör och nötter.
Varmrätt: Oxfilé med tryffel potatispuré, portvinssås, glaserad pärllök och smörstekt kejsarhatt.
Dessert: Champagnemousse med hallon med crisp av vitchoklad.
Till kaffet serveras Petit fours, choklad och espressotryffel med espresso med havssalt, vit tryffel med lime och vallmo.
21.00 ca Dans till det dansanta bandet Ezcape och baren är öppen
24.00 Tolvslaget med ett glas Prosecco.
00.30 Vickning: Minisliders med vilt och croissantpizza.
Förutom två glas bubbel som ingår kan vi erbjuda ett gott vinpaket.

