Vårprogram

Vårens hos

Anita på Gästis i Anderslöv

Söndagslunch på gästis, boka här>>. Mellan 12-16 serveras en a la carte meny utifrån vilka råvaror som är de bästa för dagen. Tillgången på vilt och grönt styr till stor del vad som serveras.

6, 9, 18 juni. Kl. 12:00-16:00

 

Lördagsbrunch på Gästis 225 kr, boka här >>. Unna dig en härlig brunch med smoothie, omelett, våfflor, pannkakor, juicer, sallader, röror, bröd, chark, croissanter, bak- verk, desserter, fruktfat och mycket mer – vi har något för alla.

25 maj, 8, 15 juni. Kl. 11:00-14:00

 

Pingstmeny 495 kr, boka här >>. Citronmarinerad vit sparris med rosmarinbröd, nässelfärskost och skinka från Grönby chark. Parmesan- och ogräsfylld fläsk- filé eller lax i ugn med västerbottenost och rom. Ängssyrapan-nacotta med fläder och kaffe.

18, 19, maj. Kl. 12:00-17:00

 

Mors dagsmeny 575 kr, boka här >>. Fira mor med en härlig middag. Halloumivåffla med avokado, rödlök och rom. Citronbakad spättafilé på spett med nässel- risotto och vit och grön sparris. Pavlova med passionsfrukt och grädde.

Eller

Lågtempererad rostbiff med råstekt vitlökspotatis och bakade kvisttomater. Pavlova med passionsfrukt och grädde.

26 maj. Kl. 12:00-16:00

 

Till alla evenemang erbjuder vi dryckespaket, både alkoholfria och med alkohol.

 

Välkomna!

Vid frågor maila till [email protected] eller ring 0708-35 00 25.